Klima Belehar

STROJNE INSTALACIJE

Naše rešitve so fleksibilne in strokovne. Upoštevamo najvišje standarde zagotavljanja kakovosti, varstva okolja in zmanjševanja porabe energije. Svetujemo celostno in na vašo željo prevzamemo celoten inženiring strojih instalacij.

Specializirani smo za domove in objekte vseh vrst, od manjših poslovnih prostorov in gostinskih lokalov, do velikih proizvodnih hal ter trgovskih centrov.

Kot zanesljiv partner prevzamemo izvedbo celotnih strojnih inštalacij. Za investitorja nudimo inženiring in vodenje projekta za prezračevanje, ogrevanje in hlajenje, vodovod, kanalizacijo, šprinkler sisteme,… Strokovni kader našega podjetja skrbi za stalen nadzor nad izvedbo ter vso potrebno dokumentacijo za pridobitev uporabnega dovoljenja po zaključku del. Naša izvedba celotne strojne instalacije ob rednem servisnem programu, zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Svetujemo celostno in na vašo željo prevzamemo celoten inženiring strojih instalacij.

VAŠA NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

Na novogradnji ali adaptaciji obstoječega objekta izvedemo vse strojne inštalacije tudi po principu ’ključ v roke’,  skupaj z usklajeno pogodbo za izvajanje del med naročnikom in nami kot izvajalcem.

Po končanju del in uspešni primopredaji naročnikom zagotavljamo garancijo na izvedbo v časovnem roku kot je določeno v pogodbi, garancijo na naprave časovno določeno od strani dobaviteljev, ter možnost sklenitve pogodbe o rednem vzdrževanju vseh vgrajenih sistemov s pomočjo našega hitrega, odzivnega in strokovnega servisa.

Med gradnjo s strokovnim kadrom skrbimo za nemoten potek del in se maksimalno možni meri prilagajamo terminskim planom, dobavnim rokom, vremenu, ostalimi izvajalci ter morebitnim sprememba s strani naročnika. Skrbimo za prisotnost na gradbišču, udeležujemo se koordinacijskih sestankov, usklajujemo se s projektanti, predlagamo boljše rešitve iz prakse in vse napore usmerjamo v nemoten potek del tako, da razbremenimo obveznosti naročnika do gradnje v največji možni meri.

Oddajte povpraševanje

Katero klimo izbrati?

Klimatsko napravo izberemo glede na:  obliko prostorov,  možnosti namestitve, razporeditev opreme v prostorih  in glede na to, kje se ljudje v prostorih največ zadržujejo. Talna

Preberi več »