Klima Belehar

Politika zasebnosti

Uradno ime podjetja:  KLIMA BELEHAR d.o.o.
Sedež podjetja: Savska loka 21, Kranj, 4000 Kranj

1. Splošno

KLIMA BELEHAR d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani klima-belehar.si. Zbrane osebne podatke bo KLIMA BELEHAR d.o.o. uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. KLIMA BELEHAR d.o.o. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu KLIMA BELEHAR d.o.o. posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

2. Uporaba osebnih podatkov 

KLIMA BELEHAR d.o.o. za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek;
 •  e-mail naslov;
 • podjetje oz. naziv pravne osebe;
 • davčno številko pravne osebe;
 • telefonsko številko;
 • naslov (lokacija objekta);
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce na spletni strani;

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, KLIMA BELEHAR d.o.o. d.o.o ne odgovarja.

3. Piškotki

KLIMA BELEHAR d.o.o.  vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne strani dodeli varnostni piškotek za preprečevanje t.i. brute force napadov (napad s poskusi ugibanja gesel) – PH_HPXY_CHECK, ki ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika in traja do zaprtja seje.

Prav tako se namestijo piškotki ki ne identificirajo uporabnika in imajo namen shranjevanja odločitve uporabnika katere piškotke želi naknadno namestiti in katere ne (marketing, analitika).

Če uporabnik dovoli nalaganje analitičnih piškotov se uporabniku naloži tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. KLIMA BELEHAR d.o.o. lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

4. Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov 

KLIMA BELEHAR d.o.o. je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne strani. KLIMA BELEHAR d.o.o. ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov KLIMA BELEHAR d.o.o.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. KLIMA BELEHAR d.o.o. teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi.  KLIMA BELEHAR d.o.o.  podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. KLIMA BELEHAR d.o.o. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.  Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

V primeru dostave paketa na vnešen naslov bo KLIMA BELEHAR d.o.o. zaupal dostavni službi le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (ime in priimek oz. naziv, ter naslov in telefonsko številko za dostavo).

5. Izvajanje politike zasebnosti

Vse pri KLIMA BELEHAR d.o.o. redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne strani. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s KLIMA BELEHAR d.o.o.

6. Pravice obiskovalca

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

 • vpogled,
 • popravek,
 • dopolnitev,
 • prepis,
 • kopiranje,
 • popoln izbris,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to
 • vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

7. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: info@klima-belehar.si ali telefonsko številko 04 235 20 40.

KLIMA BELEHAR d.o.o.