Klima Belehar

SPIRO IN MONTAŽNI MATERIAL.
KLIMATSKE NAPRAVE IN TOPLOTNE ČRPALKE.

Nakupujte iz udobja vašega doma ali pisarne.

Spiro material

Spiro cevi in oblikovni kosi so na voljo v dimenzijah od 80 do 1400mm. Lastna proizvodnja zagotavlja kakovost po veljavnih standardih in hitro dobavljivost. Zato nam zaupa mnogo kupcev.

Klimatske naprave

Stenske, stropne in talne klimatske naprave priznanih blagovnih znamk na enem mestu. Nudimo vam celostno storitev – ogled, ponudba, strokovna montaža in odziven servis.

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke omogočajo prihranek pri ogrevanju prostorov ter sanitarne vode. Za vaš objekt svetujemo, načrtujemo, izberemo in strokovno vgradimo. S pravo izbiro toplotne črpalke privarčujte več.

Montažni material

Preverite ponudbo montažnega materiala in izolacije za izvedbo prezračevanja. Vse na enem mestu, kvaliteta in zadovoljne stranke so naše poslanstvo.

Spiro cevi

Spiro cevi in oblikovni kosi so na voljo v dimenzijah od 80 do 1400mm. 
Lastna proizvodnja zagotavlja kakovost po veljavnih standardih in hitro dobavljivost. Zato nam zaupa mnogo kupcev.

Mnenja naših zadovoljnih strank

5/5
Brez svetovanja bi težko izbrala tisto pravo klimatsko napravo, ki bo imela točno to, kar potrebujem. Zadovoljna in hvaležna za strokovno montažo. Ekipa se natančno drži vseh dogovorov. Bravo za zanesljivost, odzivnost in profesionalen pristop.
Monika

Klimatske naprave za vaš dom

Stenske, stropne in talne klimatske naprave priznanih blagovnih znamk na enem mestu. Nudimo vam celostno storitev – ogled, ponudba, strokovna montaža in odziven servis.

5/5
Hiter in profesionalen odziv po pričakovanjih nadgrajuje strokovnost. Fantje obvladajo svoje delo. Strokovna podpora je tisto, kar šteje največ. Podpiram tradicijo in kakovost, zato ostajam stalna in zadovoljna stranka.
Miha

Najbolj prodajani izdelki