O PODJETJU

Začetki podjetja Klima Belehar d.o.o. segajo v leto 1980, ko je s podjetništvom začel Jožef Belehar. Od leta 2002 ga uspešno vodi direktor in lastnik Bojan Belehar, ki z ekipo kvalificiranih in visoko kvalificiranih posameznikov, ohranja tradicijo in stremi k nenehnim izboljšavam.

Podjetje Klima Belehar je specializirano za izvajanje strojnih instalacij (prezračevanje, hlajenje, ogrevanje, vodovodne in plinske instalacije). Z lastno proizvodnjo pločevinastih in inox prezračevalnih kanalov ter kvalitetne montažne ekipe za montažo strojnih instalacij, je eno vodilnih podjetji na domačem trgu.

Podjetje ima zaposlenih 22 kvalificiranih in visokokvalificiranih delavcev z dolgoletnimi izkušnjami. Pri delu ekipo odlikuje strokovnost, hitra odzivnost, inovativni pristop ter učinkovita, zanesljiva, pravočasna in vrhunska izvedba naročenih del.

Naše poslanstvo

Zagotavljamo idealne pogoje bivanja doma in v objektih za družbeno rabo.

V proizvodnih procesih za zaposlene ustvarjamo optimalne pogoje s prezračevalnimi, klimatskimi in odsesovalnimi sistemi.

Pri proizvodnji upoštevamo najvišje standarde glede zagotavljanja kakovosti, varstva okolja in zmanjševanja porabe energije.

Naše vrednote

Strast in zadovoljstvo zaposlenih. Inovativnost in odličnost – Tako mi kot naši izvajalci smo usmerjeni k uporabi najnovejših tehnologij, rešitev in novih delovnih procesov.

Okolje – Naša Visoka zavest do okolja se kaže pri uporabi okolju prijaznih materialov, skrbnem ločevanju odpadkov in stalnem zmanjševanju energije v proizvodnih procesih